Skip links

Forretningsbetingelser

Frequently asked questions

Forretningsbetingelser

Nederstående betingelser og retningslinjer er gældende mellem kunden og Ikonet.dk v. Martin Christiansen, herefter Ikonet.dk – ved ethvert køb/anvendelse af services/ydelser hos Ikonet.dk. Ikonet.dk forbeholder sig retten til at ændre i nedenstående betingelser uden varsel. Det er således kundens eget ansvar altid at holde sig opdateret på disse.

Bestilling/køb:

For at købe en af de services/ydelser som Ikonet.dk tilbyder, kræves det, at kunden er myndig. Derudover kræves det, at kunden bruger sit rigtige navn og oplysninger – samt at disse altid opdateres og følges ajour.

Services:

Webhoteller:

Alle webhoteller der købes gennem Ikonet.dk, er placeret på sikre servere i Danmark. Disse webhoteller er placeret på fysiske servere, hvilket betyder, at der kan være flere kunder på hver server. Ved brug af disse accepterer du vores forretningsbetingelser, og underlægger dig samtidig dansk lovgivning.

Webhoteller købt hos Ikonet.dk, kan ikke bruges til reselling af hosting. Såfremt dette bliver gjort, har Ikonet.dk retten til at suspendere denne konto. Til alle webhoteller medfølger der MySQL databaser. Disse databaser kan kun blive brugt til alt brug lavet på selve webhotellet, hvilket betyder dette må ikke blive brugt til eksterne services, uden for Ikonet.dk. Såfremt dette skulle ske, har Ikonet.dk retten til at suspendere og i værste fald opsige kundens service.

Webhoteller købt hos Ikonet.dk kan ikke bruges til fil backup, disse webhoteller er udelukkende til hjemmesider og systemer, Ikonet.dk forbeholder sig retten til at fjerne backups, og kan ikke stilles erstatningspligtig ved mistet data. Vores webhoteller kan ej heller bruges til hosting af email services. Såfremt dette sker, vil der blive sendt en advarsel, pålagt begrænsning og senere suspendering af det omtalte produkt.

Email:

Alle kunder der har købt webhoteller, får også en email-service til rådighed. Kunden kan sende mails via denne service til normalt brug. Mailinglister er ikke accepteret. Ved mistanke om udsendelse af større mængde emails forbeholder Ikonet.dk sig retten til at følge op på dette. Ved misbrug af denne service har Ikonet.dk den fulde ret til at begrænse den mængde af emails, kunden kan udsende og i værste fald helt stoppe udsendelsen af emails fra denne bruger indtil, der er fundet en løsning på dette.

For at forhindre udsendelse af større mængde emails har alle webhoteller en begrænsning på antal emails der kan sendes hver time. Denne begrænsning kan reguleres såfremt der er indgået aftale mellem kunden og Ikonet.dk.

Ved brug af denne service accepterer kunden deusden at lovgivningen omkring udsendelse af email overholdes. Dette betyder at udsendelse af SPAM og uopfordret emails ikke er tilladt og kan medføre suspendering eller sletning af kundens konto.

Backup:

Ikonet.dk udfører daglig backup af alle servere. Disse backups bliver generelt brugt i tilfælde af nedbrud af servere eller flytning af kundens data.

Såfremt kunden skulle miste data fra hans side, vil kunden altid kunne kontakte support og spørge om en backup. Såfremt denne backup ikke er eksisterende, eller ikke fungerer, kan Ikonet.dk på ingen måde hæftes for dette. Det er derfor kundens fulde ansvar selv at have backup af eget data, med mindre andet er aftalt.

Ikonet.dk tager ikke backup af bruger genereret backups lavet gennem kontrol panelet. Det er kundens pligt at sørge for disse backups er gemt et andet sted.

Opsigelse og refundering:

Opsigelse: Produkter, services og ydelser som Ikonet.dk tilbyder, er som udgangspunkt forudbetalte. Det er for kunden muligt til enhver tid at opsige sit produkt, service eller ydelse. Ydelsen vil som udgangspunkt blive opsagt efter næste betalingsdato, hvis denne er opsagt eller ikke betalt. Det er herefter kundens eget ansvar at have backup af sine data, da disse vil blive slettet efterfølgende. En ydelse kan også blive opsagt med det samme. Dette gøres ved at kontakte os på info@ikonet.dk. Det er dog ikke muligt at få tilbagebetalt eller refunderet penge for den resterende periode – ligesom Ikonet.dk ikke kan stilles til ansvar for data mistet før, under eller efter en opsigelse.

Ved manglende betaling vil kundens service blive suspenderet dagen efter betalingsfrist, samt servicen vil blive slettet 7 dage efter betalingsfrist, med mindre der er indgået en anden skriftlig aftale mellem kunden og Ikonet.dk.

VPS samt tilhørende produkter vil blive suspenderet og slettet dagen efter betalingsfrist.

Ikonet.dk forbeholder sig retten til at opsige et produkt, service eller ydelse uden varsel, hvis denne ikke overholder gældende betingelser.

Genoprettelse: Ikonet.dk har muligheden for at genoprette et webhotel efter sletning grundet af manglende betaling såfremt vores backup servere stadig indenholder en backup. Prisen for denne backup er 500 kr inkl moms udover normale årlig pris for webhotellet.

Privatlivspolitik

Hos Ikonet.dk går vi meget op i at folks data er privat, derfor er alle data om vores kunder overført via en sikker forbindelse ved oprettelse af konti, og alt kontakt mellem vores shopping system og dig som kunde.

Kodeord er gemt krypteret i vores database, hvor kun 2 personer har adgang til denne.

Alle henvendelser mellem Ikonet.dk og kunden vil blive gemt, til senere reference ifølge Dansk lov. 

Forbehold:

Ikonet.dk forbeholder sig retten til:

  • At ændre gældende priser for produkter, med et varsel på 30 dage.
  • Udelukke/opsige kunder eller services hvis dette vurderes at være nødvendigt.
  • At kontakte ejerne af domænerne hosted på vores servere, såfremt vi finder behov for dette. Også selvom domænets ejer ikke er direkte kunde af Ikonet.dk

Derudover tages der forbehold for skrive- og stavefejl.

Sidst opdateret 7. april 2017.

Bitcoin is designed around the idea of using cryptography to control the creation and transfer of money in any time.

Bitcoin is designed around the idea of using cryptography to control the creation and transfer of money in any time.

Bitcoin is designed around the idea of using cryptography to control the creation and transfer of money in any time.